Logo fra ismobilen

Om Ismobilen

Ismobilen sælger is og vafler på stranden

Is og kærlighed

I juli 2010 blev der langet en masse af Hansens ispinde og vafler over disken, da Svanemøllestranden åbnede og de to brødre Nikolai og Oliver havde en stadeplads til deres retro MKP campingvogn. Sideløbende havde de indgået et fantastisk samarbejde med Hansens Flødeis i at varetage deres udekørende arrangementer i deres isbil, en charmerende Citroën HY van.

Der blev samtidig med issalg også tilbudt kaffe, vand og Søbogaard fra den nye retro isbar på Svanemøllen

 

Efterspørgslen efter Hansens is voksede sig større og i sommeren 2011 blev sortimentet udvidet med Hansens kugleis i vafler og bægre.

Forventningerne var store, men sommeren fulgte desværre ikke forventningerne, selvom de blev mødt med kæmpe opbakning fra deres kunder, som elskede ideen med en Hansens isbar på stranden. Planen var, at hvis alt gik vel ville drengene igen udvide sortimentet det efterfølgende år med at tilbyde Hansens friske iscreme fra en softicemaskine.

 

Dengang var navnet Swanbeach Bar. Men da, der blev etableret en kiosk på stranden kunne der ikke længere sælges is fra Hansens isbaren. I stedet valgt Nikolai og Oliver, at køre forretningen videre med at være udekørende ambassadører for Hansens is.

 

I dag er navnet Ismobilen og de to ismænd og brødre hedder stadigvæk Nikolai og Oliver. Og de er glade for at byde dig velkommen i deres isverden.

 

Logo fra ismobilen

Ismobilen

Nikolai & Oliver

Telefon: 61 33 65 44

Mail: is@ismobilen.dk

Kontrolrapport fra ismobilen